Algemeen
Veel gelezen

Dit is het mooiste KERSThuis in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Wauw… wat waren er mooie inzendingen voor de strijd om het mooist verlichtte KERSThuis in de gemeente Oldambt! Prachtig om te zien in deze toch wel wat donkere dagen voor Kerstmis. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, schreven we dit jaar weer een wedstrijd uit! In totaal deden er 17 inzendingen met de actie mee, op 24 december, om 20.00 uur hebben wij alle stemmen geteld. Zij kregen gezamenlijk 3862 stemmen op Facebook.

- advertentie -

Minimale verschillen in stemmen
Het was ongelofelijk spannend in de top 4, waarvan Jaap van Driel aan de Vendelstraat in Heiligerlee er uiteindelijk met de meeste likes vandoor gaat. Jaap; van harte gefeliciteerd! De minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn in Winschoten is bij deze voor jou! Jaap kreeg 732 stemmen van onze volgers op Facebook.

(lees verder onder de foto)

Foto: Ina Muntinga | Vendelstraat 9

De tweede prijs, een kadobon t.w.v. €100,00 euro van Leuk! Interieur en decoratie in Scheemda is gewonnen door Verpleegcentrum De Tjamme in Beerta. Zij kregen 596 stemmen. Naast dat de bewoners en de verzorgenden nu kunnen genieten van de sfeervolle versiering kunnen zij na de kerst het verpleegcentrum decoreren met mooie hebbedingen en woonaccessoires van LEUK!

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman | Hoofdstraat Beerta

De derde prijs is voor Frank en Franck in Westerlee, met hun prachtig versierde huis aan de Hoofdweg winnen zij een diner voor twee bij Pizzeria Gepetto in Winschoten. Na de lockdown uiteraard. Zij kregen 591 stemmen.

(lees verder onder de foto)

Foto: Ina Muntinga | Hoofdweg Westerlee

De vierde prijs gaat tenslotte naar Danielle Buntjer, zij wint een VIP arrangement (twee vrijkaarten en leuke extra’s) aangeboden door Cultuurhuis de Klinker. Ze kreeg 555 stemmen.

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman | Zuiderveen Winschoten

Alle winnaars worden door ons benaderd om een afspraak te maken omtrent de prijzen.

Dank aan alle inzenders voor jullie mooie creaties! Nu geen prijs? Of niet ingezonden? Niet getreurd, volgend jaar komt er vast weer een wedstrijd om het mooist verlichtte KERSThuis!

Alle inzendingen:

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button