Kort nieuws

Jaarlijkse oliebollenactie VVS Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Donderdag 30 december 2021 is het weer zover: de jaarlijkse oliebollenactie van VVS Oostwold. Dit jaar komen ze gewoon weer langs de deuren in Oostwold en Midwolda en zullen zich daarbij netjes aan de voorgeschreven RIVM regels houden.

- advertentie -

Ook is er een verkooppunt bij de kantine van VVS waar u oliebollen kunt afhalen. Daarnaast kunt u oliebollen bestellen via de genoemde kanalen in de poster (mail, telefonisch of via WhatsApp), waarbij de bestelde zakken oliebollen binnen de Gemeente Oldambt gratis bij u aan de deur worden afgeleverd.

Activiteitencommissie VVS Oostwold: “Wij hopen op uw steun om er weer een geslaagde actie van te maken.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button