Incidenten

Ree zit vast in hekwerk maar houdt brandweer voor de gek

- advertentie -

Winschoten – Het waren zondagochtend een paar angstige momenten voor een ree die met zijn lichaam vast kwam te zitten tussen de spijlen van een hekwerk in het natuurgebied Waterpark Tusschenwegen. De brandweer rukte uit om het dier te bevrijden uit zijn benarde situatie.

- advertentie -

Een brandweerman ontfermde zich over het diertje. Samen met de dierenambulance werd geprobeerd om het beestje te bevrijden, na wat eerste pogingen lukte dit niet. Toen de brandweerlieden met sterker gereedschap aan kwam lopen schrok de ree zo erg dat hij zelfstandig achterwaarts uit het hekwerk is los gekomen en het hazenpad koos.

De ree huppelde het natuurgebied weer in en is niet meer gevangen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button