Op stap

Kaartverkoop Grasnapolsky 2022 van start

- advertentie -

Scheemda – De kaartverkoop voor Grasnapolsky 2022 is afgelopen dinsdag gestart! Je kunt je festivaltickets kopen via grasnapolsky.nl/tickets. Vanwege corona zijn er dit jaar een beperkte hoeveelheid tickets in de verkoop.

- advertentie -

Een weekendticket inclusief vervoer van Groningen CS naar het festivalterrein kost € 75 exclusief €2,50 servicekosten. Studenten krijgen op vertoon van een studentenkaart € 10 korting.

Grasnapolsky vindt plaats in het weekend van 12 en 13 maart in voormalig strokartonfabriek De Toekomst. Maar vanaf vrijdag 11 maart is er al een randprogramma op Bungalowpark Emslandermeer.

Verblijf
Wil je samen met je vrienden overnachten in een bungalow om daar verder te genieten van het festival? Wij bieden in samenwerking met Bungalowpark Emlandersmeer verschillende mogelijkheden aan om jouw overnachting zo fijn mogelijk te maken. Het park wordt omgedoopt tot tweede festivalterrein waar je het hele weekend kunt genieten van optredens, lange nachten om vervolgens aan te schuiven bij de Breakfastclub. Binnenkort gaan de vakantiehuisjes op Bungalowpark Emslandermeer in de verhuur waar op vrijdag 11 maart het festival al begint.

Grasnapolsky
Grasnapolsky is een weekend lang muziek, kunst en expedities op een bijzondere locatie. Het festival zoekt daarbij een gezonde balans tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Grasnapolsky vindt altijd plaats op een onontdekte locatie in Nederland en legt een verbinding met de omgeving. Het vertellen van het verhaal van de locatie, op dit moment Fabriek de Toekomst in Noordoost-Groningen, loopt als een rode draad door het festival. Niets ligt bij Grasnapolsky voor de hand en avontuur is een gegeven.

Lees ook: Fotoserie: Winterfestival Grasnapolsky in De Toekomst groot succes! (video)

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button