Algemeen

2021 wordt uitgezwaaid!

- advertentie -

Oldambt – Oudjaarsdag 2021… de laatste dag van een bijzonder jaar. Een jaar waarin de pandemie, waarvan we vorig jaar zo hoopten er in 2021 vanaf te zijn, nog steeds veel invloed had op ons dagelijks leven. Een jaar met voor iedereen ups en downs, blijdschap en verdriet, z’n gewone gangetje of bijzondere belevenissen.

- advertentie -

31 december 2021… een dag om af te sluiten en vooruit te kijken. Afsluiten alleen of met familie en vrienden, thuis of uit. Nog even de laatste boodschappen, een oliebol of spekkendikken halen, champagne om het nieuwe jaar mee te begroeten. Nieuwe “goede voornemens” maken?

31 december 2021… het oude jaar uitzwaaien en het nieuwe begroeten. Nog even knallen met de Knalpiepkes in Scheemda,  de buschauffeur brengt op deze dag de reizigers veilig van A naar B, nog even de laatste klussen,  de bakker die de oliebollen aan de man brengt, maar ook de mensen op straat, onderweg voor nog even dat laatste….

Voor iedereen alvast een goed oud en nieuw gewenst!

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button