Incidenten

Hulpdiensten achtervolgen ontsnapte honden N33

- advertentie -

Noordbroek – Hulpdiensten zijn dinsdagmiddag een lange tijd bezig geweest met het vangen van twee ontsnapte honden op de N33 ter hoogte van Noordbroek.

- advertentie -

De honden waren van een onbekend adres ontsnapt waarna zij voor een gevaarlijke situatie zorgden. Zowel Rijkswaterstaat, de politie als verschillende omstanders waren bij de achtervolging van de honden gevoegd.

Na een tijdje wisten de hulpdiensten één van de honden te vangen, waarna de andere hond er vandoor ging. Nadat deze het bos was in gevlucht werd de actie gestaakt en is één van de honden overgedragen aan de dierenambulance.

UPDATE: De andere hond is zelf naar huis teruggelopen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button