Politiek

Nieuwjaarsgroet van Oldambt Aktief: Gelukkig Nieuwjaar?

- advertentie -

Zo aan het eind van het jaar gaan we niet terugkijken,  maar alleen vooruit. Waarom?, wel omdat we het afgelopen jaar gedomineerd werden door de H7 en daardoor niet op een eerlijke manier voor u op hebben kunnen komen.

- advertentie -

De dictatuur (zo voelen wij het) was oppermachtig en had op voorhand al beslissingen genomen. We gaan nu het nieuwe jaar in, 2022 het jaar van de verkiezingen en het jaar dat u mag bepalen wie er voor u op mag komen.

Natuurlijk wordt het basis beleid in Den Haag bepaald, wij als plaatselijke partij trekken onze eigen weg daarin. Wij kunnen beter vormgeven aan regionale belangen dan een landelijke partij die meer oog heeft voor landelijke belangen.

Met het huidige bestuurscultuur zullen er altijd verliezers zijn, zie het dat de minderheden overtroeft worden door de meerderheid.

Maar ook de minderheid heeft recht op erkenning zij hebben ook hun gelijk en gedegen oplossing en/of suggesties. Wat niet per definitie door de meerderheid weggestemd wordt maar erkend wordt. Je streeft niet naar perfecte oplossingen maar naar een veilige continue oplossing.

“Goed genoeg voor nu en veilig genoeg om te continueren.”  Wij hebben ideeën zat voor de gemeente want de armoede stijgt dramatisch. Wat voor ideeën? Wel voor toerisme, OZG-terrein plus gebouw, parkeren en energietransitie, jeugdhulp, drugsoverlast en ga zo maar door.

Want wij willen weten wie de rekening gaat betalen van de tekorten van Den Haag door de pandemie.

De burger van Oldambt niet als het aan ons ligt en er worden miljarden uitgetrokken voor steun aan ondernemers,  helaas niet aan alle ondernemers daarom voorzien en ervaren wij nu al grote problemen voor normaal gezonde bedrijven.

Beste mensen, we kunnen wel doorgaan maar belangrijk is dat wij straks samen met u verder willen en een vuist maken!  Voor u opkomen en samen gaan voor een gedragen beleid voor ons allen. Geen H7 dictatuur meer maar een goed en gedegen raad.

Waar gedragen beslissingen worden genomen, dat kan als u in maart op ons gaat stemmen. Dan gaan wij onze beloften niet uit de weg, u mag ons daaraan houden.

“Het mot aans, het ken aans”

Samen met u, samen vooruit.

Maar vooralsnog,

Een heel gezond en gelukkig 2022 voor u allen,

Namens het team van Oldambt Aktief

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button