Algemeen

Ommelander Ziekenhuis sluit akkoord met ‘merendeel’ zorgverzekeraars

- advertentie -

Scheemda – Het Ommelander Ziekenhuis heeft met het merendeel van de verzekeraars een akkoord bereikt over de zorgvergoedingen voor 2022. De verwachting is dat de onderhandelingen met andere verzekeraars spoedig worden afgerond.

- advertentie -

Bas Wallis de Vries, lid Raad van Bestuur van het Ommelander Ziekenhuis: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook snel een akkoord hebben met de andere verzekeraars. Patiënten hoeven zich geen zorgen te maken, zij kunnen gewoon in het Ommelander Ziekenhuis terecht voor zorg. De verzekeraars waarmee we nog in onderhandeling zijn, blijven de zorg vergoeden in deze afrondende fase. Patiënten merken daar niets van.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button