Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Illegale grensoversteker door Marechaussee gepakt tijdens controle A7

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De Koninklijke Marechaussee heeft afgelopen vrijdag tijdens een controle langs de A7 bij Bad Nieuweschans een persoon uit Nigeria aangehouden die sinds 2019 illegaal in Europa verbleef.

- advertentie -

Omdat de man vanuit Duitsland naar Nederland kwam is de man overgedragen aan de Duitse autoriteiten. De Marechaussee trof de man aan tijdens een MTV Controle.

Mobiel Toezicht Veiligheid
Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV) is het toezicht op personen die vanuit een ander Schengenland bij de Belgische en Duitse grens naar Nederland reizen. De controles vinden plaats op wegen, in treinen, op het water en bij luchtverkeer. In het gebied direct achter de grens controleert de marechaussee steekproefsgewijs reisdocumenten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button