Algemeen

Boosterprik zonder afspraak mogelijk in Appingedam en Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Binnenkort is het op twee vaccinatielocaties van GGD Groningen mogelijk om een boosterprik zonder afspraak te halen. Vanaf 11 januari is dit mogelijk in Appingedam, en vanaf 12 januari in Scheemda.

- advertentie -

Vrije inloop Appingedam en Scheemda
Op deze twee vaccinatielocaties zijn er voldoende mogelijkheden om een prik zonder afspraak te halen.
Dit komt omdat er relatief weinig afspraken zijn ingepland voor deze locaties. In Appingedam en Scheemda kan men zonder afspraak terecht voor een boostervaccinatie, maar ook voor een eerste, tweede of derde vaccinatie tegen corona. Mensen die zonder afspraak naar de vaccinatielocatie komen nemen een ID-bewijs en een mondkapje mee. De gezondheidsverklaring vult men op de locatie in.

Overige locaties op afspraak
Op de vaccinatielocaties in Groningen (Osloweg en HanzePlaza/Protonstraat), Veendam en Zuidhorn kan men terecht voor een boosterprik op afspraak. Hier is vrije inloop (nog) niet mogelijk voor de boosterprik, omdat er al heel veel afspraken staan. Een afspraak kan gemaakt worden via coronavaccinatie-afspraak.nl. Op deze locaties kan men wel zonder afspraak terecht voor de eerste, tweede en derde (voor mensen met een ernstige afweerstoornis) coronavaccinatie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button