Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Weerbericht

Weekendweer: droge zaterdag met vrij veel bewolking

- advertentie -

Landelijk – Zondag is het warmer dan zaterdag. Toch is de eerste weekenddag de betere dag voor buitenactiviteiten, want het blijft droog en er is weinig wind. Zondag is de wind nadrukkelijker aanwezig en kan in de loop van de dag een beetje regen vallen.

- advertentie -

Droge zaterdag met weinig wind
De eerste dag van het weekend verloopt grijs en bewolkt. Op veel plaatsen is het in de ochtend mistig, maar vanuit het zuiden breekt in de middag op steeds meer plaatsen de zon door. In het westen en noorden houdt het grijze weer de overhand. De temperatuur is met maximaal 6 graden heel gebruikelijk voor de tijd van het jaar. De wind is zwak en waait uit zuidelijke richtingen.

Zondagmiddag mogelijk wat regen
Op de tweede dag van het weekend is er veel bewolking en vooral later op de dag is kans op een beetje regen vanuit het noordwesten. Het wordt 6 graden in Limburg tot 8 graden aan zee en er waait een matige wind uit het westen tot zuidwesten.

Aanhoudend grijs?
Volgende week start met een mix van wolkenvelden en af en toe zonneschijn. De dagen daarna is de kans weer groot op erg rustig weer met weinig tot geen neerslag, veel wolken en opnieuw grote mistkansen. Maandag is het maximaal 9 graden, de dagen daarna is het een graad of 6. Ook in de nachten blijft het kwik veelal boven nul, maar tijdens heldere momenten kan het met name in het zuiden soms ook licht vriezen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button