Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Lily Cakes uit Oudeschans in RTL programma Bakken op de Boerderij

- advertentie -

Oudeschans – Lyliane woont samen met haar man en dochter op een boerderij in Oudeschans. Met haar bedrijf Lily Cakes verzorgt ze kinderfeestjes, workshops en high teas. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om taarten en cupcakes te bestellen.

- advertentie -

Afgelopen jaar heeft ze in samenwerking met RTL4 een televisieprogramma gemaakt voor kinderen en volwassenen: Bakken op de Boerderij!⁠

Vanaf zondag 16 januari om 16:00 is het programma te zien op RTL4 en iedere zaterdag herhalend om 15:30. Mocht je het liever een andere dag willen kijken, kun je het ook gezellig zien op Videoland. ⁠Het bestaat uit 8 afleveringen.

“Het was een jaar waarin ik ongelooflijk veel geleerd heb over de onschatbare waarde van onze Nederlandse boeren. ⁠Ook heb ik veel over mijzelf geleerd en de kracht van een droom. Niets maar dan ook niets is onmogelijk.” aldus Lyliane.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button