Economie

Gezellige drukte in centrum met straatmuzikanten op eerste dag heropening

Winschoten – Op de eerste dag dat winkels weer open mogen gaan, was het zaterdag redelijk druk in het centrum van Winschoten. Volgens burgemeester Cora-Yfke was het gezellig druk. Ook de straatmuzikanten zijn wedergekeerd op hun vertrouwde plek in de winkelstraat.

- advertentie - 

“Ik heb samen met wethouder Erich Wünker en twee politieagenten een rondje gelopen door het centrum van Winschoten. Het was gezellig druk, de ondernemers zijn opgelucht en opgetogen dat ze weer open kunnen.” laat ze weten.

Horeca
De ondenemers hebben vooral de mensen gemist, het contact en de gezelligheid. “Je voelt de energie ook weer stromen in het centrum!” aldus Sikkema. “Voor de horecaondernemers is het nog moeilijk. Een deel was zaterdag open tot 20.00 uur. Het wordt gewaardeerd dat ze de dit statement vandaag mogen maken. Ze hopen over 10 dagen weer coronaproof open te kunnen!”

- advertentie - 

Voldoende ruimte
Naast de winkels in Winschoten opende natuurlijk ook de winkels in de andere dorpen. Ook hier waren de bezoekers blij om weer naar hun winkel te gaan. Bij de winkels had het winkelend publiek voldoende ruimte om rustig inkopen te doen.

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button