Incidenten

UPDATE: Vrachtauto en auto botsen op A7 bij Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Woensdagmiddag om 16.40 uur is er een ongeval gebeurd op de A7 tussen Zuidbroek en Scheemda. Het verkeer stond zo’n 20 minuten volledig stil. Tijdens het ongeval was er een file met vertraging van zo’n 25 minuten.

- advertentie -

Een vrachtwagen en een personenauto zouden betrokken zijn bij het ongeval. De inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, het is onbekend of er iemand gewond is geraakt. De politie en Rijkswaterstaat sloten tijdelijk een rijstrook af om het incident veilig te kunnen afhandelen.

Update: Bergingsbedrijf Fruitema uit Oude Pekela heeft het voertuig afgesleept, waarna de weg weer is vrijgegeven. Het is onbekend of er gewonden bij het ongeval zijn gevallen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button