Cultuur

Online dichtersfestival in de Poëzieweek

- advertentie -

Oldambt – De bibliotheken in de gemeenten Oldambt, Pekela en Veendam presenteren tijdens de Poëzieweek een online dichtersfestival. Op dinsdag 25 januari dragen dichters vanaf 20.00 uur hun werk voor in een digitale bijeenkomst.

- advertentie -

Vier de tiende Poëzieweek tijdens het Dichtersfestival via Zoom. Dinsdagavond 25 januari kunnen dichters en liefhebbers van poëzie genieten van een online dichtersfestival. Samen met stichting Dichter Bie Ons organiseren de bibliotheken van Oldambt, Pekela en Veendam deze online poëzieavond via Zoom.

Het thema van de tiende editie is NATUUR en heeft als motto de woorden van het boegbeeld van dit jaar Ramsey Nasr: ‘bloesemingen en overvloed’. We (her)ontdekken de poëzie in de natuur en de natuur in de poëzie.

Meedoen?
Wil je deze avond zelf gedichten voordragen? Stuur een mail naar Bianca Holst via lampje@biancaholst.nl. Wil je deze avond liever genieten van prachtige poëzie uit de regio? Meld je aan via biblionetgroningen.nl/agenda en je ontvangt per mail de link naar de Zoom-bijeenkomst.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button