Politiek

PVV doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen Oldambt

- advertentie -

Oldambt – De Partij voor de Vrijheid (PVV) doet definitief mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Oldambt. Partijleider Geert Wilders maakte in december al bekend in welke gemeenten zijn partij mee gaat doen. De PVV doet voor het eerst mee in de gemeente Oldambt. Lijsttrekker is ondernemer Henk Venema.

- advertentie -

De PVV kreeg afgelopen jaren bij landelijke en provinciale verkiezingen veel stemmen in de gemeente Oldambt.

Volgens lijsttrekker Henk Venema is het daarom hoog tijd dat de PVV meedoet: “Bij de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 haalde de PVV 16,5% van de stemmen in Oldambt. De kiezers verdienen daarom een goede PVV-fractie in hun gemeente, die gaat er nu dus komen. Zowel op de voor- als achtergrond hebben wij geweldige mensen weten te vinden die zich inzetten voor een betere gemeente Oldambt.” In het verkiezingsprogramma, dat binnenkort gelanceerd wordt, zal de focus liggen op de thema’s werk, veiligheid, zorg, energie, en transparantie.

De PVV doet bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen mee in meer dan dertig gemeenten. In de provincie Groningen doet de partij mee in Groningen, Oldambt, Pekela en Westerwolde. De gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vinden plaats op 14, 15 en 16 maart.

FOTO: Kandidaten PVV Oldambt v.l.n.r.: Reinder Blaauw, Arend Slijm, Henk Venema & Gerda Hebels

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button