Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Chauffeur afvalwagen vraagt om betere (fiets)verlichting

- advertentie -

Oldambt – Een chauffeur van een afvalwagen die zijn ronde doet in de gemeente Oldambt hoopt dat weggebruikers, met name fietsers, zich bewust worden van zichtbaarheid. “Wij rijden in de ochtend en avond in het donker zo veilig en opvallend mogelijk door de donkere straten, we gebruiken hiervoor uiteraard oranje zwaailampen.”

- advertentie -

Het valt de medewerkers van Area Reiniging op dat veel weggebruikers slecht zichtbaar zijn. “Het zou enorm fijn zijn als alle mensen, en met name kinderen, dan goed zichtbaar zijn.” laat de chauffeur weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button