Algemeen

Coronamaatregelen blijven voorlopig hetzelfde in Ommelander Ziekenhuis

- advertentie -

Scheemda – In het Ommelander Ziekenhuis willen we onze (kwetsbare) patiënten zoveel mogelijk beschermen. Daarom blijven onze huidige coronamaatregelen voorlopig gelden. Ook nu de landelijke maatregelen zijn versoepeld.” dat laat het ziekenhuis in een nieuwsbericht weten.

- advertentie -

Draag een chirurgisch mondneusmasker van het ziekenhuis
Het is niet toegestaan om een eigen mondneusmasker in het ziekenhuis te gebruiken. “Alle bezoekers en patiënten ontvangen bij binnenkomst van ons ziekenhuis een chirurgisch mondneusmasker.”

Kom zoveel mogelijk alleen
Heeft u een afspraak op de polikliniek? Dan vragen ze u om alleen naar het ziekenhuis te komen. Indien gewenst kunt u het gesprek opnemen, of kunt u videobellen met uw naaste tijdens de afspraak in het ziekenhuis.

“Kunt u echt niet alleen komen, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent? Dan mag u één begeleider meenemen. In zeldzame gevallen kunnen we een uitzondering maken, maar dan moet u eerst contact met ons opnemen. Kom dus niet zomaar met een begeleider.” staat in hun bericht.

Bezoekregels
Er is 1 bezoeker per patiënt per dag toegestaan. “Dit doen wij om het aantal bewegingen in het ziekenhuis zoveel mogelijk te beperken.”

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button