Cultuur

Zanger Lars Koehoorn stopt als artiest: “ik heb niet meer de drive”

- advertentie -

Winschoten – De 24-jarige Lars Koehoorn uit Winschoten gaat stoppen met optreden als artiest. Dit laat hij weten in een Facebookbericht op zijn pagina.

- advertentie -

“‘Maak je nog wel muziek?’, de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden. En het antwoord is: ja, meer dan ooit. En ik ben enorm trots dat ik elke dag met de meest fantastische artiesten, songwriters en producers van Nederland en daarbuiten mag werken. In de Wisseloord Studios, maar ook vanuit mijn eigen studio in huis.” schrijft hij. “Maar, ik stop als artiest.”

Niet meer de drive
Lars schrijft dat hij niet meer de drive heeft om zelf muziek uit te brengen. “Ik voel niet meer de drive om zelf muziek uit te brengen, ook met alles eromheen. Iets wat ik ook al 2 jaar niet meer heb gedaan. Momenteel haal ik simpelweg gewoon meer voldoening uit het werk als de songwriter achter de schermen.”

Veilig in de studio
“Dus laat de artiesten maar met ‘mijn’ liedjes het podium op gaan, breng ik de nacht wel weer veilig door in de studio om de volgende singles te produceren.  Ik stop dus niet met muziek. Integendeel, voor mijn gevoel ben ik pas net begonnen, maar ik stop wél als recording artist. Jullie gaan nog heel veel van mij horen, alleen niet meer van mijn stem.” aldus Lars.

“Even geen muziek meer van mij als artiest dus, althans voor de komende jaren. Zeg nooit nooit. ”

Loopbaan
Lars begon met het zingen van volksrepertoire, maar legde zijn focus in 2014 hij op popliedjes. In het voorjaar van 2013 verschijnt zijn eerste single ‘Feeling alive’: dat liedje werd veel gedraaid op Radio Noord. Toen hij 16 was bracht hij voor het eerst zelfgeschreven muziek uit, dit was te horen op NPO Radio 2, Radio 538 en 3FM.

In november 2019 deed hij mee met The Voice of Holland, Waylon draaide zijn stoel en werd zijn coach. Hij viel af tijdens ’the battles’. Bij deze ronde staan meerdere zangers in de ring om elkaar vocaal te verslaan. De strijd ging tussen Koehoorn en twee teamgenoten. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button