Incidenten

Brandalarm in Ommelander Ziekenhuis laat brandweer uitrukken

- advertentie -

Scheemda – Zaterdagavond rond 20.15 uur werden de brandweerkorpsen van Winschoten, Zuidbroek en Hoogezand opgeroepen voor een OMS (Openbaar Meldsysteem) melding in het Ommelander ziekenhuis in Scheemda.

- advertentie -

Ter plaatse bleek er op verschillende afdelingen het brandalarm af te gaan. De manschappen van de brandweer korpsen Winschoten en Zuidbroek hebben een uitgebreide verkenning gedaan maar konden geen oorzaak vinden. Het systeem is gereset waarna de brandweer retour kazerne is gegaan.

De brandweer van Scheemda was al voor een andere melding ingezet, daarom zijn er andere posten opgeroepen voor de melding in het ziekenhuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button