Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Flinke boom valt precies tussen twee woningen in

- advertentie -

Finsterwolde – Aan de C.G.Wiegersweg  in Finsterwolde is zaterdagavond een grote boom omgevallen. Geluk bij een ongeluk…. de boom kwam in zijn volledigheid precies tussen twee woonboerderijen terecht. Brandweer Finsterwolde werd voor de zekerheid opgeroepen.

- advertentie -

Ter plekke bleek het geen inzet voor de brandweer, het gevaar was geweken. Wel is er een stuk van de stoep losgetrokken door de wortels. Ook een schakelkast werd meegenomen in de val. Hier hebben ze afzetlint omheen geplaatst. De boom zou verwijderd moeten worden door een aannemer of de gemeente.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button