Kort nieuws

Soupalicious geeft 130 kommen aan Voedselbank Stichting Voedselbank Leeuwarden

Nu ook bij Albert Heijn in Winschoten

- advertentie -

Oldambt – Een kom lekkere soep eten en er een weggeven aan iemand in jouw woonplaats die daar geen geld voor heeft. Dat kan nu met Soupalicious. Met elke kom soep die je koopt bij de Albert Heijn in Winschoten, doneer je nu automatisch ook een kom aan de voedselbank in Oldambt.

- advertentie -

Albert Heijn verkoopt nu drie soepen van Soupalicious dus het steunen van de voedselbank was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast ga je ook voedselverspilling tegen. Alle soepen voor de voedselbank worden voor 100 procent gemaakt met goede restgroenten uit de snijderij van Albert Heijn. Deze groenten zouden anders worden weggegooid.

Soupalicious-directeur Milco Aarts is blij met de samenwerking met de grootgrutter en de voedselbank. ‘Doordat we in de supermarkt liggen kan iedereen een plaatsgenoot helpen: we verwachten dat dit minimaal 130 kommen soep per jaar gaat opleveren voor de Oldambt voedselbank. En helpen is makkelijk, want de soepen zijn heerlijk. Goed doen smaakte nog nooit zo lekker!’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button