Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Zitting centraal stembureau gemeenteraadsverkiezing

- advertentie -

Winschoten – Op dinsdag 1 februari 2022 is in een niet-openbare zitting van het centraal stembureau onderzoek gedaan naar de kandidatenlijsten die op 31 januari 2022 zijn ingeleverd. Er is gekeken naar de geldigheid van de kandidatenlijsten, de daarop voorkomende kandidaten en de geplaatste partijnaam (‘aanduiding’).

- advertentie -

Van deze bevindingen is een proces-verbaal opgemaakt dat u hier kunt inzien.

Het proces-verbaal (papieren verslag), de kandidatenlijsten en de ondersteuningsverklaringen liggen voor een ieder ter inzage bij het centraal stembureau. Om deze documenten in te kunnen zien kunt u een afspraak maken bij bureau verkiezingen via het algemeen nummer (0597) 48 20 00.

De ingeleverde kandidatenlijsten en ondersteuningsverklaringen liggen tot de dag nadat onherroepelijk is beslist over de geldigheid van de ingeleverde lijsten ter inzage.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button