Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Hersenstichting Collecteweek stormachtig van start

- advertentie -

Landelijk – Maandag 31 januari ging de collecteweek van de Hersenstichting van start. Er liepen meteen al vele collectanten langs de deur.Vorig jaar was de collecteweek volledig online, gelukkig is het nu weer mogelijk om met een “echte” bus op pad te gaan. Na twee stormachtige dagen brak halverwege de week het zonnetje door. De geluiden van de collectanten zijn positief. De bereidheid om een bijdrage aan de Hersenstichting te geven is er zeker. Voor de mensen die geen kleingeld in huis hebben is het mogelijk om een gift via de QR code te doen aan de collectant.

- advertentie -

Denk je eens in…
Je hersenen laten je praten, lachen, genieten… en nog wel duizend dingen meer. Zonder dat je erbij stil staat heb je ze nodig bij alles wat je doet, denkt en voelt. Denk je eens in hoe het zou zijn als er iets met ze gebeurt. Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Helaas is dat al bij meer dan 4 miljoen Nederlanders het geval. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Help mee en geef ook een bijdrage voor meer hersenonderzoek!
Geen collectant aan de deur gehad? Dan is het nog altijd mogelijk om via www.hersenstichting.nl een donatie te doen. Alvast heel hartelijk dank!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button