Algemeen

Gloednieuwe Skyline van Winschoten gereed na input OldambtNu.nl

- advertentie -

Winschoten – In oktober afgelopen jaar deden wij op verzoek van City Shapes een oproep welke Winschoter iconen er kenmerkend zijn voor de skyline van Winschoten. We hebben vele reacties van jullie mogen ontvangen. City Shapes is hier mee aan de slag gegaan en heeft inmiddels een mooi bord van de skyline van Winschoten ontwikkeld.

- advertentie -

De stad is vereeuwigd in een houten bord waarop het treinstation, de 3 molens, de oude rechtbank/gevangenis, de hervormde kerk, de Olle Witte, de Tellerlikker, het stadhuis, de Sint Vituskerk, de Pieter Smit brug en de luchtwachttoren staan.

Met deze skyline voor aan de muur haal je een echte eyecatcher in huis. De skylines bieden een herinnering van je favoriete plek, geboorteplaats of die ene onvergetelijke reis voor aan de muur. Alle gebouwen op de skyline voor aan de muur zijn zorgvuldig en met passie voor de stad gekozen. Daarnaast zijn ze geselecteerd voor hun historische en/of esthetische waarde.

Lees ook:

OPROEP: Wat zijn de Winschoter iconen?

KadoHUT
Het bord is te koop bij KadoHUT aan de Langestraat 105 te Winschoten. Vanwege de kwetsbaarheid en afmetingen van dit product, worden de skylines niet verstuurd. Alléén af te halen in de winkel. Gemiddelde levertijd is 2 weken.

Verkrijgbaar in zwart MDF
60cm €25,-
90cm €50,-
130cm €75,-

In Noten
60cm €40,-
90cm €80,-
130cm €115,-

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button