Incidenten

Onbekende(n) plegen spoor aan vernielingen in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – In de nacht van zaterdag op zondag heeft een onbekende meerdere schades aangericht. Bij meerdere winkeliers gingen er stenen door de ruiten, waaronder bij De Groot Zonwering aan de Torenstraat en bij Woonstudio Flip Daanje aan de Stationsstraat.

- advertentie -

Ook bij het stationsgebouw bij het station in Scheemda werden de ramen niet gespaard, ook hier ging er een steen doorheen. Dit moet rond 03.00 uur gebeurd zijn. Vermoedelijk zijn de andere vernielingen voor dit tijdstip gebeurd.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Ook zijn er meerdere autospiegels omgeklapt, of dit allemaal door dezelfde dader(s) is gedaan is onbekend. De gedupeerden hopen dat er camerabeelden zijn, bijvoorbeeld van een videodeurbel op de weg tussen het station en de winkeliers in het centrum,

Er is inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek. Mocht iemand tips hebben of meer weten, meldt u dan bij de politie via 0900-8844, bureau Winschoten.

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button