Incidenten

Gereedschap met hoge waarde gestolen uit werkbus Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van maandag op dinsdag is uit een bedrijfsbus in Winschoten gereedschap gestolen. Het gereedschap lag in de werkbus en had een hoge waarde. De bus stond geparkeerd op een parkeerplek bij het Ubbo Emmius aan de Hoorntjesweg in Winschoten.

- advertentie -

Volgens omwonenden is de inbraak mogelijk rond 01.00 uur gepleegd, er is toen een doffe knal gehoord. Waarschijnlijk is toen de autoruit geforceerd. Inmiddels is er aangifte gedaan bij de politie. Er zijn verschillende soorten gereedschap ontnomen, waaronder accugereedschap en rookgasmeters.

De gedupeerde hoopt dat er camerabeelden zijn, bijvoorbeeld van een videodeurbel. Mocht iemand tips hebben of meer weten, meldt u dan bij de politie via 0900-8844, bureau Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button