Op stap

Fotoserie: Met oude barrels van Winschoten naar de Noordkaap

- advertentie -

Winschoten – Vrijdagmiddag zijn vanaf het Marktplein 36 barrels vertrokken voor een 14-daagse reis naar de Noordkaap, dit onder auspiciën van The Barrel Challenge van de familie Zweep. 36 barrels voor de Noordkaap is eigenlijk best een grote groep voor dit soort reizen, maar ze zijn er goed op voorbereid.

- advertentie -

Er zijn 2 vrije dagen, 1 in Rovaniemi Finland op dinsdag 15 februari waar onder andere het dorp van de kerstman is en 1 in Alta Noorwegen op zaterdag 19 februari waar de deelnemers deel gaan nemen aan sneeuwscooter- en huskyslee tochten.

Daarna gaan ze weer rustig aan naar beneden door Noorwegen langs de fjorden en bijvoorbeeld de Atlantic Highway ligt in de route als de weersomstandigheden het toelaten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button