Incidenten

Man blijkt tijdens controle nog bijna drie jaar te moeten zitten

Bad Nieuweschans – Donderdag hebben leden van het GPT (Grensoverschrijdend Politie Team) op de Rijksweg A7 een man gecontroleerd op Identiteit, Nationaliteit en Verblijfsrechtelijke Positie (INVP).

- advertentie - 

Het Grensoverschrijdend Politie Team is een onderdeel van de Koninklijke Marechaussee waarbij Nederlandse en Duitse agenten surveilleren in het Nederlands-Duitse grensgebied om grensoverschrijdende misdaad te bestrijden.

Uit de controle bleek dat de man nog een gevangenisstraf had openstaan in Nederland van maar liefst 1050 dagen (!). De man is hierop aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Marechaussee Noord spreekt op haar Instagram-pagina over “een mooie vangst!”

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button