Algemeen

Ommelander Ziekenhuis rond met alle zorgverzekeraars

- advertentie -

Scheemda – Het Ommelander Ziekenhuis heeft met alle zorgverzekeraars overeenstemming bereikt over de contractering van de zorg voor het jaar 2022. Landelijk en ook bij het Ommelander Ziekenhuis was er door de afwikkeling van de coronavergoedingsregeling bij veel ziekenhuizen vertraging. Om het zorgvuldig af te ronden is in onderling overleg meer tijd genomen.

- advertentie -

Bas Wallis de Vries, lid Raad van Bestuur: “We hebben steeds constructief overleg gehad, iedereen had de wil om eruit te komen. De behandelingen zijn daarom ook steeds vergoed.”

Het Ommelander Ziekenhuis heeft met alle verzekeraars afspraken gemaakt dat de patiënten uit de regio in de volle breedte bij het ziekenhuis terecht kunnen. Het ziekenhuis heeft genoeg capaciteit om de patiënten uit de regio met korte toegangs- en wachttijden met de beste zorg te kunnen behandelen.

Hennie Sanders, bestuursvoorzitter: “De insteek voor de contractering sluit ook goed aan bij het borgen van de duurzame positie van het Ommelander Ziekenhuis als algemeen ziekenhuis voor de regio. We zijn blij dat het voor onze patiënten, het ziekenhuis en de regio nu goed geregeld is”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button