Cultuur

De Klinker op volle kracht vooruit

- advertentie -

Winschoten – Nu de versoepelingen worden doorgevoerd kan Cultuurhuis De Klinker eindelijk weer op volle kracht vooruit. Dat betekent dat Pieter Derks op vrijdag 18 februari de eerste artiest is die voor een volle zaal mag spelen.

- advertentie -

Geen 1,5 meter afstand en mondkapjes meer, slechts nog een QR-code check bij binnenkomst. Ook de deuren mogen langer geopend blijven. Dat zorgt ervoor dat het publiek weer kan napraten na een voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje.

Programmeur Wybrich Kaastra laat weten: “We zijn ontzettend blij dat we onze zalen weer helemaal mogen vullen en iedereen welkom kunnen heten. Een avond lachen met Pieter Derks is de perfecte aftrap”. In zijn nieuwe voorstelling ‘Uit het niets’ stelt Derks opnieuw verrassend simpele vragen. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek- en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

Tickets zijn verkrijgbaar via indeklinker.nl of aan de theaterkassa. Deze is geopend van di. t/m vr. van 13.00 – 17.00 uur en tevens telefonisch bereikbaar via 0597-700270 (optie 1).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button