Regionaal nieuws

Vrijdag vanaf 14:00 uur geen treinen door storm Eunice

- advertentie -

Landelijk – Vrijdag wordt extreem harde wind verwacht, daarom rijden er vanaf 14.00 uur geen binnenlandse én internationale treinen meer.

- advertentie -

In de ochtend is een aangepaste dienstregeling van kracht. Toch kan de storm ook voor 14:00 uur voor nog meer overlast zorgen. Plan daarom je reis kort voor vertrek in de reisplanner. Ga, indien mogelijk, niet op reis.

“We vinden het heel vervelend dat het zoveel hinder voor treinreizigers geeft, maar hebben dit besluit genomen vanwege de veiligheid op het spoor. De kans is dat er bomen op het spoor waaien wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Ook voor storingsploegen is het verlenen van assistentie of uitvoeren van herstelwerk te gevaarlijk.” aldus ProRail.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button