Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Ultieme Pink Floyd trip down memory lane

- advertentie -

Winschoten – Met een gloednieuwe show komen de bandleden van Pink Project The Band naar Winschoten. Het tournee met de titel ‘Pink Floyd Past to Present’ belooft een complete show met het gehele rijke oeuvre van Pink Floyd. Omlijst door een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals, wordt het een avond om nooit te vergeten.

- advertentie -

Op zaterdag 5 maart staat de band in de grote zaal van Cultuurhuis de Klinker in Winschoten. Het is de eerste voorstelling waarbij een QR-code niet meer nodig is. Iedereen is van harte welkom om er een prachtige muzikale avond van te maken. Pink Project weet al een kwart eeuw de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en poppodia. Op 5 maart komen alle bekende hits van ‘Ummagumma’ en ‘Meddle’ tot en met ‘The Dark Side of the Moon’ en van ‘Wish You Were Here’ via ‘Animals’ en ‘The Wall’ tot en met ‘The Division Bell’ voorbij.

Tickets zijn verkrijgbaar via indeklinker.nl of aan de theaterkassa. Deze is geopend van di. t/m vr. van 13.00 – 17.00 uur en tevens telefonisch bereikbaar via 0597-700270 (optie 1).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button