Sport

Meike Veen zilveren medaille met gouden randje op het NK

- advertentie -

Westerlee – Meike Veen uit Westerlee (17 jaar) heeft afgelopen weekend het NK allround (500m,1000m 1500m en 3km) en NK sprint (2x 500m en 2x 1000m) beide in Enschede met een zilveren medaille afgesloten.

- advertentie -

Na twee jaar blessureleed is ze helemaal terug aan de top. Ze heeft drie persoonlijke records geschaatst tijdens beide toernooien. Ze was de snelste B-junior dame. Goud was er voor Angel Daleman uit Leiderdorp, een junior C met dispensatie vanuit de KNSB. Meike schaatst bij de gewestelijke selectie A-en B junioren en bij het talententeam Noord.

Ze traint in Kardinge in Groningen en in Thialf Heerenveen. Volgend seizoen gaat ze de overstap maken naar de A-junioren en hoopt ze zicht te plaatsen voor de Worldcups voor junioren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button