Politiek

Inwoners Oldambt schrijven mee met programma Partij voor het Noorden

- advertentie -

Oldambt – De Partij voor het Noorden heeft haar verkiezingsprogramma klaar. ‘Blij en trots dat we voor de komende 4 jaar en verder weer een duidelijke visie hebben’, aldus lijsttrekker en wethouderskandidaat Jurrie Nieboer. De titel ‘Politiek gaat altijd over mensen’ dekt helemaal de lading aldus Nieboer.

- advertentie -

Verantwoording
Het programma laat allereerst zien wat er de afgelopen 4 jaar allemaal is gerealiseerd uit het vorige programma. ‘Je moet niet alleen vooruit kijken, aldus Nieboer, maar ook rekenschap afleggen over de afgelopen 4 jaar’. Niet alles is gelukt, vaak door de moeilijke financiële situatie waarin Oldambt zich bevind, maar veel van de voornemens zijn gerealiseerd.

Meegeschreven door inwoners
Het programma zoals het er nu ligt is meegeschreven door de inwoners van Oldambt. Op een oproep op sociale media wat belangrijk is om op te nemen in het programma kwamen veel reacties binnen. Voor zover
mogelijk zijn ze meegenomen in dit programma.

Programma

In het programma voor de komende jaren wil de Partij voor het Noorden inzetten op het behouden van het karakteristiek Oldambtster landschap,  werkgelegenheid, betere wegen, fiets-en wandelpaden, betaalbare  duurzaamheid, kansen voor oud en jong, scherp blijven alles rond veiligheid, toekomst voor sport- en cultuurorganisaties en moet Oldambt  de sociale gemeente blijven die ze is.

Overhandiging

Lijsttrekker Jurrie Nieboer heeft deze week het programma ‘Politiek gaat altijd over mensen’ officieel overhandigd aan lijstduwer Leo de Raad uit Ganzedijk. (zie foto) Op www.partijvoorhetnoorden.nl kunt u het programma helemaal lezen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button