Incidenten

Nog meer brandweerspullen vanuit Oldambt naar Oekraïne

- advertentie -

Winschoten – De brandweer in Oekraïne maakt extreme tijden mee en kan alle hulp dan ook gebruiken.  Er is een schreeuwend tekort aan hulpverleningsmiddelen.  Veel burgers helpen met het blussen van branden. Dit met gevaar voor eigen leven. Ziegler Brandweer techniek heeft inmiddels meerdere pallets vol onderweg naar Oekraïne.

- advertentie -

Stichting Oud Brandweermateriaal
Zo heeft Stichting Oud Brandweermateriaal (SOB) Winschoten 15 brandweerpakken gedoneerd. “Deze kleding hebben wij ooit zelf in redelijke aantallen gekregen Voor onze vrijwilligers is voldoende kleding beschikbaar waardoor er is besloten om een deel van de overtollige kleding te doneren.” aldus de voorzitter van de stichting.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Safety Fire Products
Safety Fire Products bv uit Winschoten heeft ook veel materiaal gedoneerd. Zo gaan 50 ademlucht toestellen, 50 ademlucht maskers en 140 paar brandweer handschoenen naar de brandweer in de Oekraïne.

Foto: ingezonden

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

- advertentie -

Een bericht gedeeld door Photographer Pavel Petrov (@petrovp.photo)

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button