Algemeen

Nieuwe speeltuin geopend bij Kinderopvang KiWi

- advertentie -

Winschoten – Directrice Henriëtte Beukema verlaat met ongeveer nog zo’n 3 weken te gaan, Kinderopvang KiWi in de gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde. Hoewel zij zelf er geen feestje aan wil verbinden is er toch voor gezorgd dat er voor de groep Buitenschoolse Opvang (BSO) een totaal nieuw speelplein is gerealiseerd. Deze heeft zij afgelopen donderdagmiddag samen met Emma en Djula mogen openen.

- advertentie -

Het is een avontuurlijk plein geworden, met tal van heuvels en als het geregend heeft ook mooie waterlopen. Er is een nieuw klimtoestel gekomen, evenals rekstokken, een pannakooi en mooie zitplekken voor de kinderen. Voor dit project is behoorlijk lang gespaard, want KiWi is een onderneming en krijgt verder geen subsidie.

Op de BSO verblijven wekelijks zo’n 80 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. In 1988 is deze stichting opgericht en verzorgt opvang voor kinderen vanaf tien weken tot en met twaalf jaar. De kinderdagopvang is ingericht voor kinderen tot vier jaar en de buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

De begeleiders vinden het belangrijk om actief te kijken en te luisteren naar kinderen en hen te stimuleren om hun eigen mogelijkheden te ontdekken. KiWi wil elk kind het gevoel geven: ‘Ik ben ik en dat is oké’. KiWi: Waar elk kind zichzelf kan zijn.

Kinderopvang KiWi is in Winschoten gevestigd in de Zaanstraat 47A.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button