Op stap

Vuurspuwers gezocht voor wereldrecordpoging in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Naomi Bakker is 4 jaar geleden enthousiast geworden over vuurspuwen na het zien van een show tijdens Middeleeuws Winschoten. De groep Vuurgilde vertoonde een vuurshow met vuurstunts en vuurspuwen in een vurige strijd tussen een ridder en draak.

- advertentie -

Naomi: “Het vuur spatte letterlijk en figuurlijk van de artiesten af. De vuurspuwers straalden lef, kracht en saamhorigheid uit en dit inspireerde mij om zelf ook een workshop te volgen. Hier is mijn passie voor vuur ontstaan en tot op heden blijf ik gemotiveerd om mij te ontwikkelen als vuur artiest. Thomas, de man achter het Vuurgilde is altijd bereid om tips and tricks te geven en ik bewonder zijn drive om mensen verder te helpen.”

Aanmeldingen uit de hele wereld
Vuurgilde is de springplank naar een internationale bijeenkomst voor vuurspuwers met de naam Fierce360 – Unite & Ignite! Is terug! Deze keer in Groningen, Winschoten met een wereldrecordpoging tegelijk vuurspuwen met 360 vuurspuwers. Op dit moment zijn er al aanmeldingen uit 22 landen, 4 werelddelen met vuurspuwers die naar Nederland willen afreizen om samen te vlammen. Ook jij kan meedoen! Echt iedereen is in staat om bij het Vuurgilde veilig te leren vuurspuwen.

Vuurspuwers verzamelen zich van 19 tot 21 augustus in Winschoten, Groningen tijdens het 3 daags festival van Middeleeuws Winschoten. Aanmelden kan op www.Fierce360.nl

Twijfel je nu, denk je. Oef! dat durf ik niet? Of, dat kan ik niet! Vuurspuwen gaat inderdaad veel verder dan een vlam blazen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoon die onzeker is. Tijdens de workshop leer je op jezelf te vertrouwen en op een verantwoorde manier je eigen grenzen te verleggen.

Cursisten met vuur angst, faalangst en ook mensen met sociale angsten voelen zichzelf echt groeien als mens. Verleg juist je grenzen en doe iets wat spannend is. Veiligheid is echt de kernwaarde van de workshop en er is geen enkele sociale druk of prestatie. Juist die rust geeft iedereen zelfvertrouwen.

- advertentie -

Vuurgilde on Tour
Het Vuurgilde is dan ook on Tour! Door geheel Nederland worden workshops gegeven op verschillende data en locaties met op 27 maart 2022 in Groningen, Noordbroek, Zuiderstraat 35 van 1000 tot 1300 uur voor iedereen de de kunsten van het vuurspuwen eigen wil maken.

- advertentie - 

Voor iedereen die wil kennismaken van journalist tot ondernemer is er vanaf 1200 tot 1400 uur de kans om aan te sluiten. Vanaf 1200 tot 1300 uur tijdens het vuurspuwen en vanaf 1300 tot 1400 uur voor vragen en interviews.

Voor vragen bel Thomas de vuurspuwer op: 06 21 66 62 70 of e-mailen naar info@vuurgilde.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button