Op stap

Wederom een groep barrels vanuit Winschoten naar de Noordkaap

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagmiddag vertrok wederom een groep barrels naar de Noordkaap. Er werd verzameld bij Café Dommering op het Marktplein in Winschoten.

- advertentie -

20 barrels doen mee aan deze tweede editie van The Barrel Challenge naar de Noordkaap. De reis duurt 14 dagen. Er zal zo’n 8.000 kilometer worden afgelegd. Ook deze editie wordt weer georganiseerd door Rob en Meini Zweep van Zweep Events uit Winschoten.

Opnieuw een challenge
De andere edities van de afgelopen jaren konden niet plaatsvinden, dit wegens het coronavirus. Daarom heeft Zweep Events besloten dit jaar meerdere challenges te organiseren. Deze Challenge eindigt over een week op de Noordkaap, hét meest Noordelijke puntje van Europa.

Buiten lange dagen en kilometers rijden krijgen de deelnemers voldoende tijd voor andere dingen. Ook komen ze door Rovaniemi, de officiële woonplaats van de Kerstman. In dit dorpje is het 24 uur per dag en 7 dagen in de week Kerst.

Ook tijdens de Noordkaap Barrel Challenge krijgen de ongeveer 50 deelnemers diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’. Deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren een team punten op. Zo maken ze kans op diverse geldprijzen of gratis deelnames voor volgende edities.

De barrels die meedoen mogen niet jonger zijn dan modeljaar 2002. Technisch moet de auto in goede staat zijn, voorzien van een geldige A.P.K..

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button