Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Stichting Geen Draagvlak organiseert lawaai actie als protest tegen XXL Industrie

- advertentie -

Westerlee – Komende vrijdag avond om klokslag 18.00 uur zullen de bewoners van Westerlee, Scheemda en Meeden hun tegen geluid laten horen door middel van een lawaai actie. Een luid protest tegen de visie plannen voor invulling van het  landbouw gebied tussen deze dorpen met wellicht XXL Industrie.

- advertentie -

De stichting Geen Draagvlak roept mensen op om met voorwerpen lawaai te maken. “Denk aan potten en pannen, toeters, trommels of geef je container een hengst.” schrijven ze. “Kortom, laat je creativiteit de vrije loop. Om 18.00 uur gaan we dan twee minuten keihard lawaai maken.”

“Afgelopen week werd in de Media geopperd dat de vernielingen aan de stemborden in Westerlee een actie zou kunnen zijn van de Groep Geen Draagvlak. Iets wat wij als Stichting betreuren. Alle acties die er tot nu toe georganiseerd zijn waren ludiek en georganiseerd om met positieve aandacht in het nieuws te komen.” aldus de Stichting Geen Draagvlak.

Meer informatie staat in de onderstaande foto.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button