Algemeen

Zaterdag 12 maart verkiezingsmarkt in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart zijn in Oldambt de verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad. Stemgerechtigde inwoners kunnen dan weer meebeslissen over wie de komende vier jaar de 25 gemeenteraadsleden van Oldambt worden. De verkiezingsmarkt helpt stemgerechtigden bij het maken van een keuze.

- advertentie -

Praktische informatie
De verkiezingsmarkt is op zaterdag 12 maart in Winschoten op het Israëlplein (bij winkelcentrum ’t Rond). De politieke partijen die deelnemen aan de verkiezing voor de gemeenteraad presenteren zich dan. Inwoners kunnen die dag tussen 10:00 en 16:00 uur zich daar laten informeren en in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de verschillende partijen over hun verkiezingsprogramma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button