Incidenten

Brandweer Winschoten ingezet voor brand in Wedde

- advertentie -

Wedde – Aan de Hoofdweg in Wedde is zaterdagochtend rond 10.15 uur brand ontstaan in een schuur achter een woning. De brand is uitslaand en bedreigd verschillende woonhuizen. “We hebben direct opgeschaald naar middelbrand. Een tweede tankautospuit en hoogwerker kwamen ter plaatse.” laat de woordvoerder van de brandweer weten.

- advertentie -

Rond 11.00 uur was de brand in de schuur onder controle. Het sein brand meester werd gegeven. “We hebben voorkomen dat de brand is overgeslagen naar naast gelegen woningen. De brand heeft voor veel schade gezorgd. Stichting Salvage gaat aan de slag met de afhandeling van de schade.” aldus de brandweer.

Bij de brand zijn de korpsen van Vlagtwedde, Oude Pekela en Winschoten ingezet.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button