Op stap

Vandaag veel activiteiten tijdens NLdoet, doe je mee?

- advertentie -

Oldambt –  Afgelopen vrijdag en vandaag organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet. Dat doen ze samen met duizenden vrijwilligersorganisaties door heel Nederland. En dus ook in Oldambt!

- advertentie -

Wethouder zorg en welzijn, Gert Engelkens, is blij met deze actie. Gert: “Ik blijf het zeggen: vrijwilligers zijn het cement van onze Oldambtster samenleving. Dankzij NLdoet kan iedereen een dagje vrijwilligerswerk doen. Om het verschil te maken en ertoe te doen. En misschien wel voor het eerst te ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.”

Heb jij zin om aan de slag te gaan? Op www.nldoet.nl staat wat je allemaal in Oldambt kan doen. Zo kun je bijvoorbeeld helpen met het planten van fruitbomen  in Nieuwolda, het opknappen van een tennispark  in Beerta of het maken van een gezellige entree bij een verpleegcentrum in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button