Economie

Kledingwinkel Magazijn 110 sluit haar deuren en gaat online verder

- advertentie -

Winschoten – Magazijn 110 aan de Langestraat in Winschoten gaat na 9 jaar haar deuren sluiten. Dat schrijft onderneemster en eigenaar Dana Doddema op haar Facebookpagina. “Het valt me niet mee om in woorden uit te drukken wat ik voel en wat ik wil zeggen… maar ik ga het proberen.”

- advertentie -

“Het werd mij als ondernemer onmogelijk gemaakt om de laatste 2 jaar te ondernemen zoals ik het wilde. Ik was gewend om na te denken over de toekomst, regeren is vooruitzien wordt gezegd! Maar wat als je niet meer vooruit kan zien je hebt immers geen idee waar je aan toe bent.” aldus Dana.

“Mijn eigen koers te bepalen”
Dana: “Ik vaar stuurloos op zee en wordt af en toe ondergedompeld onder water en daarom heb ik besloten om mijn eigen koers te bepalen, vanaf nu bepaal ik de route! Daarom lieve allemaal heb ik ook goed nieuws, ik ga van fysieke winkel naar een online winkel. Met als extra persoonlijke bezorging, advies en de vertrouwde Kledingbox!”

“En daarnaast zal ik Kledingparty’s organiseren en gezellige Bingoavonden met een hapje en een drankje zoals jullie van mij gewend zijn. Ik heb er ontzettend veel zin, maar tegelijkertijd ook enorm verdrietig dat ik de deuren ga sluiten… daarom ga ik een week er tussenuit om dit een plek te kunnen geven en terug te komen met frisse moed en motivatie, de winkel is gewoon geopend.”

De planning is dat de deuren van Magazijn 110 per 1 september gaat sluiten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button