Sport

FC Groningen Scholentour komt naar op OBS Futura

- advertentie -

Scheemda – Op 15 maart komt de FC Groningen Scholentoer naar OBS Futura te Scheemda. Tijdens de FC Groningen Scholentour verzorgt de FC een gymles op onze school voor de groepen 3 tot en met 8. Tijdens de sportieve les maken de leerlingen spelenderwijs kennis met de oefenstof en spelvormen van FC Groningen.

- advertentie -

Na afloop van de beweegles ontvangen alle deelnemers een FC Groningen voetbaldiploma en goodiebag. Met de Scholentour komen trainers van FC Groningen langs om deze professionele les te verzorgen. Na deze sportieve les krijgt de deelnemende school een FC Groningen voetbal en een boekje met spellen voor op het schoolplein om ook in de pauzes lekker te kunnen sporten.

De totale beweegles, inclusief warming up, het uitdelen van goodiebags en het overhandigen van de voetbaldiploma’s duurt 45-60 minuten. De FC Groningen Scholentour is gratis voor scholen dankzij een bijdrage van de provincie Groningen en onze maatschappelijke partners.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button