Cultuur

‘LenteSalon’ in Galerie Bo Lumen te Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Op zaterdag 2 april opent galerie Bo Lumen de voorjaarsexpositie ‘Lentesalon’. In deze tentoonstelling is het werk te zien van Yvonne van Woggelum (schilderijen, grafiek), Suus Kooijman (schilderijen) en Ankie Hoevenagel (beelden).

- advertentie -

De grote fotorealistisch schilderijen van Yvonne van Woggelum hebben een magische uitstraling. Haar personen op het doek lijken figuranten in een tot stilstand gebrachte film. De schilderijen van Suus Kooijman zijn voornamelijk gemaakt van bijenwas. In haar werk zijn ritme, ruimte en materie samengebracht tot een eenheid waarvoor het woord schilderij de lading onvoldoende dekt. Ankie Hoevenagel zoekt in haar werk altijd naar contrasten. Haar beelden zijn gemaakt van zware en lichte materialen; het robuuste van steen naast het kwetsbare van o.a. glas, textiel, brons en bladgoud.

Met het werk van deze drie kunstenaars heeft galerie Bo Lumen weer een verrassende en sfeervolle expositie kunnen realiseren. De expositie-periode is van 2 april-22 mei en ieder weekend geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 -17.00 uur.

Galerie Bo Lumen – Hoofdweg 39 te Finsterwolde, www.bolumen.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button