Verkiezingen 2022

Volg de gemeenteraadsverkiezingen bij OldambtNu.nl

- advertentie -

Oldambt – Oldambt gaat weer naar de stembus. Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en kan er volop gestemd worden. Al het nieuws omtrent de verkiezingen volg je natuurlijk bij OldambtNu.nl.

- advertentie -

Bij ons vind je de informatie over stembureaus, sfeerimpressies en als de stembussen gesloten zijn uiteraard de uitslagen. De burgemeester, gemeentesecretaris en griffier gaan langs bij alle stembureaus en ook hier zullen we een reportage maken. De opkomstpercentages zullen we meerdere keren per dag bekend maken.

Tijdens de speciale uitslagenavond in de Harbour JazzClub zal burgemeester Cora-Yfke Sikkema de uitslagen presenteren. Om 21.00 uur start RTV GO! een talkshow die onder andere bij OldambtNu.nl live te volgen is.

Heb je tips rondom de verkiezingen, ga je bijvoorbeeld voor het eerst stemmen? Mail ons: redactie@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button