Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Auto belandt op zijn kant na ongeval in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Twee automobilisten zijn vrijdagavond in botsing gekomen op het Zuiderveen in Winschoten. De auto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing, raakten een boom en kwamen op het wegdek tot stilstand.

- advertentie -

De inzittenden konden zelfstandig uit de voertuigen komen. Een persoon raakte gewond en is in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. Een van de voertuigen begon na verloop van tijd te roken, de andere betrof een elektrische auto. De brandweer werd opgeroepen om een nacontrole te doen.

De weg was tijdens het incident volledig gestremd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button