Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Juffen en meesters vieren verjaardagen gezamenlijk met schoolkinderen

- advertentie -

Winschoten  – Afgelopen woensdag werd er feest gevierd op DKC de Tweemaster in Winschoten. Alle meesters en juffen vierden tegelijk hun verjaardag en er werd groots uitgepakt. Zo was er een draaimolen, een ballonartiest, een springkussen en in alle lokalen konden de kinderen spelletjes doen, zoals sjoelen, blikgooien en spekhappen. Alle kinderen mochten verkleed op school komen. Het werd één groot feest.

- advertentie -

Bij een verjaardag hoort natuurlijk cadeautjes. Voor deze dag is aan de leerlingen gevraagd, indien ze een cadeautje aan meester of juf zouden willen geven, dit dan in de vorm te doen van een bijdrage voor Giro 555. Aan het eind van de ochtend werd er bekend gemaakt hoeveel geld er is opgehaald: 615 euro!

De school heeft dit bedrag aangevuld tot 700 euro. Dit geld zal ten goede komen aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button