Regionaal nieuws

Novavax en extra herhaalprik na Janssen-vaccinatie beschikbaar bij GGD Groningen

- advertentie -

Groningen – Vanaf deze week zijn zowel het Novavax-vaccin als de extra herhaalprik na een Janssen-vaccinatie beschikbaar bij GGD Groningen.

- advertentie -

Novavax
Novavax is een nieuw vaccin tegen corona. Het is een alternatief voor mensen die twijfelen over een inenting met een vaccin van BioNTech/Pfizer, Moderna of Janssen. Wie dit vaccin wil, belt vanaf 14 maart met 0800-0174 om een afspraak te maken. Bij GGD Groningen is Novavax alleen verkrijgbaar op vaccinatielocatie HanzePlaza, op vrijdag- en zaterdagmiddag. Meer informatie over Novavax is te lezen in dit nieuwsbericht.

Herhaalprik na vaccinatie met Janssen en booster
Mensen, die eerder het Janssen-vaccin kregen en tenminste drie maanden geleden een booster, kunnen vanaf 16 maart een afspraak maken voor een herhaalprik tegen corona. In sommige landen, zoals Duitsland, kan deze combinatie van vaccins problemen geven met inreizen. Dit is op te lossen door een herhaalprik met een mRNA-vaccin te nemen. Wie deze herhaalprik wil, kan vanaf 16 maart telefonisch een afspraak maken. Het telefoonnummer is op 16 maart op de website van de GGD te vinden. Meer informatie over deze herhaalprik is te lezen in dit nieuwsbericht.

Deze herhaalprik is op afspraak verkrijgbaar op alle vaccinatielocaties van GGD Groningen. Alle informatie over vaccinaties is te vinden op www.ggd.groningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button